Spectacole produse de Teatrul ”Ion Creangă” în cele mai recente stagiuni vă stau la dispoziție gratuit pe pagina de Facebook, pregătite pentru vizionarea de acasă.

🚀 Marți, 28 aprilie, ora 11:00 – ”Sticluș Căpcăunul a furat Crăciunul”
”Știți ce a făcut anul trecut? A vrut să ne topească pe toți! A luat o sfoară mare, a dat-o de trei ori pe după Soare. Dar figura nu i-a reușit, că razele chiar pe el l-au topit. Și deodată: a sticlit!” Nimeni altul decât temutul Sticluș Căpcăunul revine în programul nostru #online. Va fura Crăciunul? Va fura cadourile? Va fura bulgărașii din Bulgărești? Ne va fura inimile? Rămâne să aflăm împreună! Spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 4 ani.

🚀 Miercuri, 29 aprilie, ora 18:00 – ”Amintiri într-o valiză”
O valiză cu amintiri devine prilej de joacă alături de un balon neascultător și un cuier cu voință proprie, dar și o ocazie de a privi cu alți ochi bagajul experiențelor pe care le acumulăm de-a lungul timpului. Un spectacol nonverbal, delicat și amuzant, creat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani, dar recomandat cu siguranță și părinților.

🚀 Joi, 30 aprilie, ora 18:00 – ”De-a Micul Prinț”
Există câțiva oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer într-o noapte senină și care știu că un asteroid este suficient de încăpător pentru câțiva vulcani (stinși), o floare și un Mic Prinț. Există puțini care chiar l-au cunoscut pe Micul Prinț, iar povestea lui a transformat toate vulpile, toți trandafirii și toți baobabii de pe Pământ. Un spectacol recomandat exploratorilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani.

🚀 Vineri, 1 mai, ora 18:00 – ”Vrăjitorul din Oz”
Un munte de curaj? O inimă adevărată? O minte sclipitoare? Toate dorințele se îndeplinesc atunci când ai alături prieteni adevărați. Pe 1 mai pornim la drum, pe poteca de cărămizi galbene, alături de Dorothy, Toto, Leul cel Fricos, Omul de Tinichea și Sperie-Ciori, pentru a-l întâlni pe minunatul Oz. Un spectacol musical recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

🚀 Sâmbătă, 2 mai, ora 11:00 – ”Bună dimineața!”
Uneori, o zi începe ca orice altă zi şi se transformă, fără să-ţi dai seama, într-o călătorie. Plecând de la povestea unei dimineţi obişnuite, investigăm noi moduri de a privi obiectele pe care copiii le folosesc zilnic. Până la urmă, cu ce e diferit un avion de o lingură? Într-o atmosferă plină de candoare, spectatorii vor descoperi cât de uşor e să nu te plictiseşti dacă schimbi din când în când punctul de vedere. O producție recomandată copiilor cu vârsta sub 3 ani.

🚀 Sâmbătă, 2 mai, ora 18:00 – ”A 12-a noapte”
De la stânga în jos, pe față și pe dos: de sute de ani oamenii citesc piesele lui William Shakespeare și le pun în scenă, descoperind de fiecare dată altceva. În această dimensiune – a unui altceva și altfel jucăuș – se înscrie și spectacolul „A 12-a noapte”, care ne provoacă să explorăm opera shakespeariană prin joc. Să fie prinselea? Sau de-a v-ați ascunselea? Un spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani.

🚀 Duminică, 3 mai, ora 11:00 – ”Iglu”
Două personaje îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii de teatru să descopere ce sentimente, personaje și obiecte se pot ascunde sub straturi-straturi de zăpadă. IGLU este un spectacol non-verbal care le oferă copiilor cu vârsta sub 3 ani ocazia să experimenteze, să cunoască, aceștia intrând într-o lume unde vor fi îndemnați să fie creativi și curioși.

Toate înregistrările publicate online rămân active în secțiunea Videos a paginii timp de trei ore de la publicare. Așadar, chiar dacă nu sunteți pe frecvența Teatrului ”Ion Creangă” la ora 11:00 sau 18:00, puteți urmări spectacolul preferat și mai târziu, în intervalul alocat.

Sursă informații și foto: Teatrul ”Ion Creangă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.