O pată de culoare şi speranţă într-o lume gri au fost cele 12 ”concerte roz” propuse în perioada iunie-iulie 2020 de corporaţia publică de radio: concerte şi recitaluri fără public la locul evenimentului, dar cu un public care a putut asculta la radio şi viziona în reţele de socializare aceste producţii – se arată într-un comunicat al Radio Rpmânia Muzical.

Începând cu data de 25 august, Radio România Muzical propune o nouă serie de recitaluri şi concerte camerale, pe scena Sălii Radio, de asemenea fără public, însă transmise în direct la radio şi cu premiere ulterioare în reţelele sociale.

Seria este deschisă de celebrul violoncelist Andrei Ioniţă (foto), singurul câştigător român al prestigiosului concurs Ceaikovski de la Moscova, cel care, în stagiunea 2019-2020, a fost artist în rezidenţă al Orchestrei simfonice din Hamburg.

Pentru recitalul de la Bucureşti, Andrei Ioniţă a pregătit un impresionant program pentru violoncel solo. Recitalul poate fi ascultat începând cu ora 15.30 la Radio România Muzical şi pe site-ul www.romania-muzical.ro. Înregistrarea video a recitalului va fi disponibilă pe conturile youtube şi facebook ale Radio România Muzical, în regim de premieră, din 28 august, ora 18.00.

Următoarele ”concerte roz” vor avea loc săptămânal, începând cu data de 10 septembrie, ora 19.00, în fiecare zi de joi, până în 8 octombrie.

Sursă informații: Radio România Muzical. Sursa foto: romania-muzical.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.