Emisiunea „Reţeaua de idoli” de la TVR 2 ne-o aduce pe micile ecrane în 13 decembrie, de la ora 21, pe îndrăgita actriță Mariana Mihuț.

Rafinată şi elegantă şi la aproape 80 de ani, Mariana Mihuţ s-a născut în 7 noiembrie 1942, la Chișinău, în anii războiului, cu tatăl prizonier în Siberia, protejată de o bunică și o mamă de poveste – arată tvr.ro în materialul de promovare a emisiunii. Marea actriţă a împletit în ultima jumătate de secol două lucruri fundamentale pentru ea: cariera și familia, pe care o formează cu actorul Victor Rebengiuc.

”Tatăl meu, care se întorsese din prizonierat, îl cunoştea pe fratele lui Grigore Vasiliu Birlic, şi el artist plastic. Ţin minte că m-am dus cu tata la teatru şi săracul Grigore Vasiliu Birlic s-a pomenit în cabină cu un copil speriat, din provincie. Nu cred eu că îi ardea de noi. Eu eram emoţionată şi tata era emoţionat. Actorul se pregătea să intre în scenă. Inversând lucrurile acum, îmi dau seama ce pacoste trebuie să fi fost pentru el. Ne-a ascultat şi a zis: «Da, să dea la teatru». A fost foarte drăguţ şi îi mulţumesc din suflet pentru că fără binecuvântarea lui n-aş fi îndrăznit să dau”, i-a povestit Mariana Mihuţ realizatoarei emisiunii, Irina Păcurariu.

Sursă informații și foto: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.