”Despre puterea teatrului de a revela adevăruri, despre suflet și cotloanele sale cele mai ascunse, despre puterea iubirii și nu numai în trei spectacole de excepție” – aceasta este oferta săptămânii venită din partea Teatrului Bulandra.

Teatrul Bulandra continuă seria difuzărilor online și în această săptămână ”cu trei spectacole care au rămas în memoria spectatorilor prin interpretări de excepție și puneri în scenă revoluționare”, după cum se anunță pe contul de Facebook al teatrului.

🎭 Azi, 1 aprilie, de la ora 19.00, îl (re)întâlnim pe ”Unchiul Vanea” de A. P. Cehov. Regia: Yuri Kordonsky. 🎭 Vineri, 3 aprilie, din nou de la 19.00, este programat spectacolul ”Îngropați-mă pe după plintă”, după romanul omonim de Pavel Sanaev. Regia: Yuri Kordonsky. 🎭 Pentru duminică, 5 aprilie, ora 19.00, propunerea este ”Orfeu și Euridice” (regie: Alexandru Darie, versiune de Adrian Enescu cu variațiuni pe teme de Gluck).

Spectacolele pot fi urmărite în regim live streaming pe pagina de Facebook și pe site. De asemenea, și pe site-ul Smart Radio. (G.D.)

Sursă informații și foto: Teatrul Bulandra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.