Sâmbătă și duminică, pasionații de teatru – cu mic, cu mare – sunt invitați la Teatrul Municipal Baia Mare, acolo unde – pe scena în aer liber – vor fi prezentate trei spectacole.

Primii invitați sunt cei mici. Pentru ei, pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str. Crișan nr. 8), secția Păpuși va prezenta sâmbătă, de la ora 11.00, spectacolul ”Locomotivioara leneșă” de S. Marsek. Tot sâmbătă, dar de la ora 19.00, propunerea este spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, pentru ca duminică, 5 iulie, de la ora 20.00, invitația lansată de Teatrul Municipal să fie pentru spectacolul-concert ”4 pereți”.

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane: la secția Dramă și Revistă, grup de maximum 2 persoane; la secția Păpuși, grup de maximum 3 persoane (cu 1 singur însoțitor). Informații și rezervări: 0736-216437 (Dramă și Revistă) și 0730-270926 (secția Păpuși). Numărul maxim de spectatori acceptat este 50.

Program casa de bilete: marți – duminică 18.00 – 19.00. Program rezervări telefonice: luni – vineri 11.00 – 16.00, sâmbătă 12.00 – 13.00.

”Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!” – este mesajul organizatorilor.

⛈ În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, spectacolele se reprogramează!

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.