Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu lansează luni, 14 decembrie, de la ora 10:00, „Trilogia Creangă”. Construită ca un spectacol de teatru radiofonic în regia Evei Labadi, seria reuneşte poveştile „Fata babei şi fata moşneagului”, „Punguţa cu doi bani” şi „Ursul păcălit de vulpe”. Fişierele audio vor putea fi accesate pe teatrulgong.ro, gratuit, timp de un an.

Unele dintre cele mai îndrăgite poveşti româneşti prind viaţă prin interpretarea actorilor Teatrului „Gong” din Sibiu, pornind de la forţa dialogului articulat prin muzică şi efecte sonore, fără a avea nicio imagine. „Poveştile audio au fost create ca o alternativă teatrală în pandemie şi îşi propun să dezvolte imaginaţia celor mai mici”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu.

Pe de altă parte, se pot accesa toată luna decembrie alte 100 fişiere audio în „Meniul cu poveşti şoptite” de pe teatrulgong.ro. Prin intermediul acestei secţiuni, actorii rămân conectaţi cu fanii lor, cărora le citesc poveşti de noapte bună.

Sursă informații: Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong”. Foto: Facebook / Teatrul ”Gong”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.