O serie de evenimente ”Traumă – Memorie – Acceptare” are loc în perioada 10-19 august în Sighetu Marmației și la Breb. Evenimente care abordează trauma transgenerațională prin literatură, știință, joc și psihoterapie. 

Seria de evenimente ”Traumă – Memorie – Acceptare” aduce în discuție traumele inter- și transgeneraționale, punând accent pe caracterul istoric și colectiv al acestora, dar și pe consecințele sale psihologice și fiziologice, resimțite individual. ”Acest subiect este tratat în manieră pluridisciplinară, de la lectură până la comunicare științifică, de la prelucrări ludice ale istoriei familiale până la abordarea psihoterapeutică prin intermediul metodei Generation-Code® și practicarea jocului de terapie Rădăcini puternice®”, se arată în prezentare.

Seria de evenimente ”Traumă – Memorie – Acceptare” ilustrează și încurajează abordarea unor modele diverse de conștientizare a traumelor colective și individuale cu caracter istoric și vindecarea acestora prin reconcilierea și integrarea trecutului istoric în viața de zi cu zi.

”În cadrul unor workshop-uri interactive, inițiative și proiecte cu impact social, participanții la proiect investighează în mod activ aceste experiențe în interiorul lor, unii cu alții și în cadrul domeniilor lor colective, pentru a ajunge, în cele din urmă, la o mai mare claritate și reziliență față de evenimentele mici și mari care modelează viața, individual și colectiv”, menționează sursa citată.

Organizată de Unicorn Land Events în colaborare cu Proiect Generation-Code® România, seria de evenimente ”Traumă – Memorie – Vindecare” se adresează atât specialiștilor cât și publicului larg, care este invitat să participe la câteva zile de evenimente diverse, interactive și formative.

Timea Müller, originară din Sighetu Marmației, fondatoare Proiect Generation-Code® România, este sociopsihopedagog, profesionist în practica sistemică familială, cu specializare în procese transgenerative, de migrație și integrare. Practician și formator în metoda de terapie a traumei transgeneraționale Generation-Code® cu instrumentele pentru munca biografică aferente acesteia.

Toate detaliile, aici.

CITEȘTE ȘI:
18-20 august, mic festival rural în Breb

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.