Transylvanian Piano Trio concertează joi, 7 octombrie, în Sighetu Marmației. Evenimentul are loc în sala de spectacole ”Monica Chifor” din cadrul Școlii de Muzică și Arte Plastice.

Transylvanian Piano Trio este format din Vlad Răceu la vioară, Octavian Lup la violoncel și Arelia Vișovan la pian.

Vlad Răceu este solist al Filarmonicii ”Dinu Lipatti” Satu Mare și lector universitar la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj- Napoca. Octavian Lup este lector universitar la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj- Napoca și artist instrumentist la Opera Națională București. Aurelia Vișovan este profesor universitar la Universitatea de Muzică din Nürnberg.

Trio-ul, fondat în 2018, a fost creat cu scopul de a promova muzica de cameră în România și de a aduce repertoriul cameral mai aproape de publicul autohton. În scurt timp, Transylvanian Piano Trio a devenit una dintre cele mai căutate formații de muzică de cameră din România. Trio-ul a participat la importante evenimente în țară și în străinătate.

Joi, 7 octombrie, Transylvanian Piano Trio va concerta în sala de spectacole ”Monica Chifor” din cadrul Școlii de Muzică și Arte Plastice din Sighetu Marmației. Spectacolul începe la ora 18.00. Intrarea este liberă.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Școala Gimnazială cu Program Suplimentar de Muzică și Arte Plastice Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.