”Vreau să fiu antreprenor” este un program de mentorat dedicat tinerilor liceeni și studenți. Scopul acestui proiect este de a dezvolta spiritul antreprenorial în rândul tinerilor pasionați de ideea de business și dezvoltare.

Programul “îți oferă acces la informații esențiale și mentorat prin care antreprenori de succes te vor ghida pentru a-ți pune în aplicare ideea afacerii tale. Pentru a putea avea oportunitatea unui program de mentorat 1 la 1, va trebui să prezinți un pitch”, se arată pe pagina evenimentului. Ce este un pitch? O prezentare scurtă a ideii tale de afaceri cu detalii cât mai exacte.

Programul se va desfășura live pe pagina de Facebook și Zoom în perioada 25 martie – 8 aprilie. În total vor fi trei evenimente, primele două oferind prezentări ale unor oameni de succes în antreprenoriat. Primul eveniment are loc în 25 martie, iar al doilea în 1 aprilie. În cel de-al treilea eveniment, programat pentru 8 aprilie, se vor selecta cinci pitch-uri câștigătoare, iar tinerii respectivi vor putea beneficia de programul de mentorat de 1 la 1 care se întinde pe lunile aprilie – iunie și constă în cinci sesiuni de mentorat.

În cadrul primului eveniment din cadrul ”Vreau să fiu antreprenor – Baia Mare”, speakeri invitați vor fi Sergiu Cadar – CEO la Somproduct – și Nicolae Onțiu – fondator One-It. În al doilea eveniment, speakeri vor fi Ciprian Borșan – fondatorul Companiei de Marketing Harpoon și al Clubului de Antreprenoriat Maramureș Business Club – și Jacques de Boer – director executiv al Printmasters.

”Vreau să fiu antreprenor” este un proiect “Romanian Business Leaders”.

Pagina evenimentului poate fi vizitată aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Vreau sa fiu Antreprenor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.