”Teatrul nu ține cont de vârstă, ci de curiozitate!” Pornind de la această idee, Teatrul ”Ion Creangă” din București anunță pentru perioada 29-31 ianuarie a șaptea ediție ”TIC PITIC – Zilele Small size”. Versiunea online.

”TIC PITIC – Zilele Small size” este, după cum spun organizatorii, ”un eveniment unic în România, care celebrează teatrul dedicat celor mai tineri spectatori: copiii de la 6 luni la 6 ani, promovând beneficiile contactului cu lumea teatrului de la cele mai fragede vârste”.

După șase ediții derulate în sala de spectacol, ”TIC PITIC – Zilele Small size” vine în 2021 într-un format nou, online. Astfel, timp de trei zile, pagina de Facebook a Teatrului ”Ion Creangă” se transformă într-o platformă de explorare și joacă teatrală, cu o serie de experiențe educative dedicate copiilor de vârstă mică (sub 3 ani) și de vârstă preșcolară (3-6 ani), dar și cu activități menite să provoace întreaga familie să creeze și să se joace împreună.

Pe lângă formatul schimbat, ediția 2021 a ”TIC PITIC – Zilele Small size” vine și cu o premieră: dimensiunea internațională a evenimentului. Este dată de două activități create de artiști belgieni: ”Umbra mea (Ma Tache), un spectacol nonverbal pentru preșcolari, susținut de Compania Ô Quel Dommage și Nani-nani (Numi-Numi), un mini-concert pentru bebeluși, produs de Compania Klankennest sau Cuibul cu sunete”.

Programul ”TIC PITIC – Zilele Small size” este disponibil aici.

Sursă informații și foto: Teatrul ”Ion Creangă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.