Pianistul și compozitorul român Teo Milea, aflat în țară pentru turneul său ”2020 Winter Tour Romania”, ajunge în Baia Mare în 31 ianuarie. Recitalul de pian va avea loc de la ora 19.00, la Colegiul de Arte din Baia Mare.

Teo Milea va prezenta atât piese cunoscute de pe albumele sale ”On White… and Black Keys” (locul 2 în topul “Classical Album of the Year” al SoloPiano.com în 2014) și ”Open Minds” (locul 1 în topul “Classical Album of the Year”, conform SoloPiano.com), cât și creații pianistice noi pe care le pregătește pentru un nou material discografic.

Teo Milea a colaborat cu Opera din Viena. Este primul pianist din lume invitat să-și interpreteze propria muzică la sediul Comandamentului NATO din Bruxelles și primul pianist care urcă pe scena Festivalului Internațional de Balet din Dortmund. În 2016, reușește calificarea sa în Top 4 la concursul “Searchlight” organizat de Radio CBC Canada, fiind primul instrumentist care ajunge atât de departe în această competiție (cu o piesă compoziție proprie – “Irreversible”) și câștigă Votul Popular, din peste 2000 de artiști înscriși.

Biletele găsiți aici, până în 6 ianuarie în varianta ”early bird”.
Puteți viziona aici filmări cu Teo Milea.

Sursă info și foto: Facebook / Asociația ONE SOUND

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.