Tendințele anului 2023 în materie de nunți vor fi promovate, în perioada 10-12 februarie, în cadrul târgului ”Nunta de la A la Z”. Organizatorii pregătesc pentru cuplurile care urmează să se căsătorească o gamă variată de produse care îi vor ajuta pe viitorii miri să își transforme evenimentul visat în realitate. Ecrane LED pe care pot fi redate efecte de lumini, materiale foto/video sau chiar filmarea live a nunții. Sisteme de sunet, lumini și scenă pentru artiști. Aranjamente și decoruri florale, 360 video booth, oglindă foto. Nu vor lipsi, firește, de la târg rochiile de mireasă ori ținutele de gală.

Agenții economici din industria nunților care doresc să își promoveze în cadrul acestui târg oferta de produse și servicii se pot înregistra la Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Expoziția ”Nunta de la A la Z” ajunge anul acesta la a XVI-a ediție. Va putea fi vizitată în perioada 10-12 februarie, între orele 10:00 și 21:00 la galeria Baia Mare Value Centre. Evenimentul aparține Camerei de Comerț și Industrie Maramureș și este organizat în parteneriat cu Baia Mare Value Centre.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații: Camera de Comerț și Industrie Maramureș. Imagine de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
O nuntă din Maramureș cu aproape 50.000 de… participanți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.