”Suicidal”, ”Degetul poznaș” și ”ImproJoker” sunt spectacolele programate la finele acestei săptămâni pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare.

Vineri și duminică (28 și 30 august), în ambele zile de la ora 20.00, e programat ”Suicidal”, după texte de Luigi Pirandello, regizat de Norbert Boda. ”<<Suicidal>> explorează o temă gravă a umanității într-o manieră neconvențională, sub forma unui show dedicat exclusiv sinuciderii”, menționează reprezentanții teatrului băimărean în invitația lansată. Spectacolul durează 60 minute.

Sâmbătă, 29 august, de la ora 11.00, copiii sunt așteptați la ”Degetul poznaș”, de Matei Vișniec, regia Radu Dinulescu. ”În lumea ei din vis, micuța Larisa se trezește fără degețelul preferat. Năzdrăvanul e de negăsit, determinând-o pe fetiță să plece într-o călătorie, în căutarea acestuia”, aceasta este tema spectacolului de 40 de minute.

Și tot sâmbătă, de data aceasta de la ora 19.00, vine provocarea la improvizație – ”ImproJoker”, regia artistică Mihaela Sîrbu. Un spectacol care – promit organizatorii – ”îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă”. Durata: 75 minute.

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică prealabilă, specificând numărul de persoane. Informații și rezervări: 0736-216437 (Dramă și Revistă) și 0730-270926 (secția Păpuși). Program casierie: marți – duminică 18.00 – 19.00. Program rezervări telefonice: până vineri, între 11.00 și 16.00. Sâmbătă: 12.00 – 13.00.

”Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!” – sunt indicațiile celor de la Teatrul Municipal Baia Mare.

⛈ În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, spectacolele se reprogramează!

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.