Povestea porcului

Weekendul începe la Teatrul Municipal Baia Mare cu spectacolul pentru copii ”Povestea porcului”, după Ion Creangă, regia Radu Dinulescu – cea mai recentă producție a secției păpuși – programat astăzi, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși. Din distribuție fac parte actorii Carmen Bulancea, Iulian Bulancea, Camelia Blidar Strat, Alin Albu, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, iar vocea personajului ”bunicul” este înregistrată de Constantin Cotimanis. Spectacolul durează o oră, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Tot astăzi, de la ora 19.00, Teatrul Municipal Baia Mare găzduiește concertul de muzică clasică „Wind, Water, Earth”, compozitor Dan Popescu, interpretat de celebrul violonist Alexandru Tomescu, împreună cu pianista Sînziana Mircea și violoncelistul Șerban Cazacu.

Concertul este organizat de Clubul Rotary Baia Mare,  fiind urmat de o sesiune de networking cu artiștii și compozitorul. Intrarea se face pe bază de invitații, care pot fi procurate de la membrii Rotary sau de la casieria Teatrului Municipal Baia Mare, str. Crișan, nr. 8, valoarea minimă recomandată a invitațiilor fiind 170 lei. Toate fondurile rezultate după finalizarea evenimentului vor fi folosite pentru dotarea sălii de spectacole a Colegiului de Arte Baia Mare.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI: Poftiți la MândrIE maramureșeană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.