Târgul Darurilor de Crăciun, ajuns în acest an la a 9-a ediție, nu vă mai așteaptă de această dată să-i treceți pragul, ci face el primul pas și vine la voi. Pentru că, ați ghicit, ediția 2020 este una virtuală.

”Am crescut împreună, creatori și public, și iată-ne ajunși într-o situație dificilă, din care noi credem că tot împreună putem răzbi, pentru că în orice astfel de situații există și oportunități. Pentru noi, acest moment este o șansă de a ajunge în casa și sufletul mult mai multora dintre voi”, spun organizatorii de la Asociația NOD.

🎅 Astfel, din 1 până în 20 decembrie, Târgul Darurilor de Crăciun vă prezintă daruri cu dichis, create de artiști, meşteri şi producători locali.

”Un eveniment despre oameni, creativitate și bucuria de a dărui. Asta ne-am propus să fie Târgul Darurilor de Crăciun încă de la prima ediție, care se întâmpla în 2011”, așa începe povestea târgului din Baia Mare.

🎁 Târgul unde, an de an, mergi să alegi surprize pentru cei dragi și musai te alegi cu cadouri și pentru tine… Asta pentru că Târgul Darurilor de Crăciun ”a adunat în fiecare an exponate dintre cele mai diverse și originale”.

🎄 Creațiile care se cer a fi așezate frumos sub brad, alături de iubitorii darurilor cu dichis, au transformat târgul într-o oază de magie si sărbătoare în fiecare an, vestea că începe Târgul Darurilor de Crăciun fiind în fiecare decembrie încă un motiv de bucurie.

Sursă informații și foto: Facebook / Târgul Darurilor de Crăciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.