ileana bijoux

Pe locuri, fiți gata, start! ”Goana” după cadouri inspirate create de artiști, meșteri și mici producători locali poate să înceapă deoarece mâine dimineață, la ora 9.00, își deschide porțile Târgul Darurilor de Crăciun. ”Goana” e un fel de a spune, de aici și ghilimelele, deoarece târgul este în fiecare an, din 2011 încoace, o oază de liniște, bun gust, imaginație și arome inconfundabile.

Pentru alții sau pentru noi – aceasta e întrebarea

Noi am socotit că vor fi 15 standuri diferite în acest an, sperăm că bine am numărat, pentru că – mărturisim din start – pozele unor daruri care abia așteaptă să ofere bucurie ne-au cam bulversat. Și iarăși ne trezim captivi în dilema fiecărui an: ce am cumpărat din târgul Asociației NOD facem cadou mai departe (așa cum inițial am dorit) sau păstrăm pentru noi (așa cum pe parcurs am simțit)?! Greu va fi și de această dată și complicat va fi din nou drumul cadourilor spre alți destinatari…

Vechi cunoștințe, dar și expozanți în premieră

Evenimentul, pus la cale cu atâta migală de Ileana și Ionuț Horoba-Danci, are mare putere de seducție și de această dată prin combinația de oferte realizată. Unii dintre cei mai iubiți și vechi expozanți revin. Fie cu tradiționalele produse pe care ne-au făcut deja să le îndrăgim, fie reinventându-se și propunându-ne noi creații. Alte prezențe le veți descoperi în premieră la Târgul Darurilor de Crăciun. Ce mai, un cocktail perfect de familiar și inedit.

Va fi deschis în perioada 15-17 decembrie

Daruri vor fi pentru toată lumea. De la obiecte de faianță pictată, la lumânări parfumate. De la păpușele și decorațiuni handmade, la produse din lut – replici după piese antice. Bijuterii și accesorii brodate manual, vesele stoluri de păsări, diverse obiecte din lemn (utile și/sau decorative), pe toate le veți descoperi la târg. Animale croșetate și păpuși textile vă vor trage galeș cu ochiul. Pentru un binevenit sentiment hygge, papuci de casă din lână în toate culorile așteaptă să fie duși acasă. Bijuterii, decorațiuni pentru brad și masa de Crăciun, din porțelan toate, vor sări efectiv de pe stand direct la dumneavoastră în brațe. Așteptând să fie admirate așa cum merită.

Și, desigur, nu vor lipsi produsele care dau marca olfactivă a târgului, produsele naturale pentru îngrijire personală. Unul mai parfumat decât altul. Și dacă nu știți exact unde e târgul, luați-vă după aromele îmbietoare și îmbătătoare de Crăciun. Așa veți ajunge la Galeria Várvédő (Baia Mare, strada Crișan nr. 6/1), cea care adăpostește și această a 12-a ediție a Târgului Darurilor de Crăciun. Va fi deschis zilnic între orele 9.00 și 20.00.

eZiarultău este partener media al Târgului Darurilor de Crăciun.

Ramona-Ioana Pop

Sursă foto: Târgul Darurilor de Crăciun

CITEȘTE ȘI:
Târgul Darurilor de Crăciun – o nouă ediție, aceeași emoție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.