Târgul Cepelor și al său Festival Interjudețean al Cântecului și Dansului Popular din Țara Codrului vor avea loc la acest final de săptămână în Asuaju de Sus.

Nu va fi nicidecum un eveniment oarecare, dat fiind că Târgul Cepelor împlinește 50 de ediții. ”Vorbim de al 50-lea an în care evenimentul se ține cu scenă, cu ansambluri, cu organizatori din partea administrației publice, fiindcă altfel, istoria Târgului Cepelor la Asuaju de Sus e mult mai veche”, precizează reprezentanții Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș.

Un târg cu felurite produse aduse de comercianți, inclusiv faimoasa ceapă de Pericei (Sălaj), și un spectacol folcloric susținut de formații de amatori și profesioniști din județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj – asta propune ediția 2021.

Și fiindcă o singură zi cu evenimente pentru așa o aniversare nu era de ajuns, sâmbătă, 4 septembrie, de la 19.30 va avea loc un recital de muzică ușoară și etno. Va fi urmat de program de discotecă. Duminică, 5 septembrie, programul artistic începe la ora 10.00. Deschiderea oficială este anunțată pentru ora 12.00. De la 13.00 continuă programul artistic.

Organizatori sunt Primăria și Consiliul Local Asuaju de Sus, cu susținerea Consiliului Județean Maramureș și în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș.

Detalii, aici.

Sursă informații și foto: Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.