”Clara și timpul liber” este un one-woman show cu actrița Ana Turos, construit într-o manieră ludică. Îmbină teatrul gestual, clovneria, elementele de teatru dans și improvizaţie. Iar spectatorii-copii devin partenerii ei de scenă.

Reprezentația va avea loc sâmbătă, 14 mai, de la ora 18.00, ”Sub Stejar”. În Târgu Lăpuș. ”Un spectacol fără prea multe vorbe, cu umor și un strop de poezie despre frumusețea lucrurilor născute din întâmplare, neplanificate. De văzut împreună cu părinții”, spun cei de la Asociația Culturală ”Sub Stejar” – organizatorii evenimentului.

Spectacolul este găzduit în stagiunea curentă de UNTEATRU de copii din București. Invitat în diverse festivaluri de teatru din țară, a câștigat Premiul Special al Juriului în cadrul ”Bucharest Fringe” 2021.

Ana Turos este actriță independentă și dezvoltator de proiecte culturale. Are un master în actorie obținut la East 15 Acting School Londra și este în prezent înscrisă la masteratul de Scriere Dramatică din cadrul Universității de Arte din Târgu Mureș. A colaborat cu teatrele de Comedie, Excelsior, Apollo 111, Bulandra, Masca. A jucat pe scene din Londra și New York, dar și în zone rurale cu acces limitat la cultură sau în spații neconvenționale.

Intrarea la spectacolul ”Clara și timpul liber” este liberă, dar condiționată de rezervare prealabilă.

Pagina evenimentului este disponibilă aici pentru detalii.

Sursă informații și foto: Sub Stejar

CITEȘTE ȘI:
Atelier cu jocuri teatrale și mimă, la Târgu Lăpuș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.