”Licuricii Sub Stejar” este spectacolul de acrobație aerială organizat mâine, 10 iunie, în cadrul proiectului ”Caleidoscop – Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului”. Un proiect cultural lansat de Asociația Culturală Sub Stejar și ajuns în acest an la a doua ediție. Protagoniștii spectacolului vor fi Georgiana Vișan și copiii care i-au fost cursanți în cadrul atelierului de acrobație susținut în perioada 4-10 iunie.

Georgiana Vișan este câștigătoarea Campionatului Sportiv World Pole 2021, a participat la etapele mondiale din 2022 și s-a calificat recent calificată la Campionatul Mondial Aeri Pole Sport din Italia. Acrobat al Școlii de circ ”Funny Circus”, activează ca trainer în cursuri de actorie și acrobație. A absolvit secția de actorie a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București. În 2020 a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță la Gala Tânărului Actor.

Spectacolul ”Licuricii Sub Stejar” începe mâine la ora 18.00. ”Copiii vor susține scurte momente artistice exemplificând tehnici și cunoștințe dobândite în urma atelierului, fiind urmați de o reprezentație INEDITĂ (și riscantă) susținută chiar de invitata noastră și coordonatoarea atelierului, Georgiana Vișan”, anunță organizatorii.

Accesul e gratuit, dar se face pe bază de rezervare.

Detalii, aici.

Sursă informații și foto: Sub Stejar

Foto (c) Floare Sebastian

CITEȘTE ȘI:
Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.