Un atelier de inițiere în fotografie documentară va avea loc, în perioada 29 august – 2 septembrie, Sub Stejar, în Târgu Lăpuș. Face parte din proiectul ”Caleidoscop – Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului”, lansat de Asociația Culturală Sub Stejar.

Copiii cu vârste între 12 și 16 ani sunt invitați să participe gratuit la atelierul de inițiere în fotografie documentară susținut de Ioana Cîrlig. Atelierul are loc în cadrul proiectului cultural ”Caleidoscop – Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului”, inițiat de Asociația Culturală Sub Stejar. Se va derula în perioada 29 august – 2 septembrie, între orele 10.30 – 12.30, Sub Stejar. în Târgu Lăpuș.

Ioana Cîrlig a studiat imagine de film și a lucrat o perioadă ca fotojurnalist. Din 2012 este fotograf liber-profesionist. Lucrează la proiecte documentare pe care le prezintă în expoziții internaționale, în festivaluri și prin publicații. Colaborează cu revista ”Scena9” ca editor foto.

”Vom fotografia în fiecare zi și ne vom uita la imagini discutând despre cum putem realiza imagini cât mai bune. La sfârșit vom selecta câteva fotografii de la fiecare participant și le vom expune pe 2 septembrie sub stejar în cadrul unei expoziții de grup la care invităm publicul larg!”, anunță reprezentanții asociaței din Târgu Lăpuș.

Înscrieri, aici.

Sursă informații și foto: Sub Stejar

Foto (c) Floare Sebastian

CITEȘTE ȘI:
Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.