Din 5 decembrie, în Parcul Mara din Baia Mare are loc Târgul Caritabil de Crăciun. Fiecare cadou ales cu grijă pentru cei dragi vine la pachet cu o faptă bună.

Târgul va funcționa în fiecare zi până în 30 decembrie (excepție 24-26 și 31 decembrie). Vor comercializa în scop umanitar diverse obiecte de sezon asociațiile ASSOC, Caspev, Esperando, Rotaract, Autism, SolidarELE. Toți banii obținuți din vânzarea produselor vor fi destinați îmbunătățirii serviciilor oferite persoanelor cu dizabilități și victimelor violenței domestice din Baia Mare.

Sumele strânse anul trecut au contribuit la modernizarea sălii multifuncționale de la Centru de Zi „Luchian”. Elena Diana Hîrb, directorul general al Direcției de Asistență Socială Baia Mare, oferă amănunte: ”În urma târgului de anul trecut, Primăria Baia Mare alături de Asociația ASSOC, Asociația Rotaract Baia Mare și Asociația Caspev, cu sprijinul băimărenilor participanți, a reamenajat sala multifuncțională din cadrul Centrului Luchian. Centrul, coordonat de Primăria Baia Mare, oferă astăzi beneficiarilor săi, copii și tineri cu dizabilități, o sală și activități adaptate nevoilor reale”.

Târg Caritabil de Crăciun este desfășurat și în acest an de Primăria Municipiului Baia Mare, prin Direcția de Asistență Socială.

Sursă informații: Direcția de Asistență Socială Baia Mare. Foto (c) eZiarultău

 

CITEȘTE ȘI:
În 30 noiembrie se deschide în Piața Libertății din Baia Mare Târgul de Crăciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.