Centrul de Echitație de la Curtuiușu Mare organizează în această vară tabere de zi sau cu cazare pentru copiii cu vârste între 4 și 16 ani.

”Taberele pe care le organizăm în Centrul de Echitație de la Curtuiușu Mare (Maramureș) conțin un strop de aventură în mijlocul naturii, o doză de energie și o porție bună de distracție împreună cu o gașcă veselă de copii”, anunță organizatorii.

Copiii își vor petrece timpul în tabără cu activități de călărit, îngrijirea cailor, tras cu arcul, escaladări, jocuri de grup, vor cunoaște animăluțele din centru, vor lua masa într-un cadru natural și vor învăța lucruri noi într-un mod distractiv.

Tabăra de zi este de cinci zile, iar pe lângă programul educativ-distractiv, pachetul include două mese pe zi și transport dus-întors, cu plecare din Baia Mare. Centrul de Echitatie organizează și tabere cu cazare, care conțin programul educativ-distractiv, patru mese pe zi, transport asigurat pe toată durata activităților.

Seriile în tabere încep în fiecare zi de luni. Prima serie debutează în 22 iunie, ultima în 31 august. Programările se pot face sunând la 0742 626 228.

🐎 Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Centrul de echitație Curtuiușu Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.