Asociația Culturală Artspot anunță o nouă ediție a taberelor de vară Summeract. Elevii de gimnaziu sunt invitați să participe la una dintre cele trei tabere de teatru organizate în această vară în Baia Mare și Negrești-Oaș.

”Noi am încercat să vedem partea plină a paharului în toată această pauză cauzată de noile reglementări: a fost un prilej excelent să putem pune serios osul la treabă, astfel îmbunătățind atât desfășurarea cursurilor cât și condițiile sălilor de repetiții.
Creativi, optimiști și cu multe idei la bord, nu am lăsat pandemia să ne moleșească și ne-am pliat pe regulile actuale! Aceste așa-zise <<impedimente>> ne-au adus, până la urmă, doar beneficii: ne-au oferit ocazia de a (ne) reinventa, de a pune lucruri la punct și de a dezvolta noi concepte și proiecte. Într-un final, am concluzionat că-n fața fiecărei probleme, noi am reușit să găsim o multitudine de soluții!”, acesta este mesajul lansat de cei de la Artspot.

👨‍🏫 CINE COORDONEAZĂ ACESTE TABERE?
Andrei Han – coordonator al echipei Artspot pentru trupele Silver de gimnaziu, liceu și adulți; actor al Teatrului Municipal Baia Mare;

🏠📅 UNDE ȘI CÂND SE VOR DESFĂȘURA TABERELE?
– Baia Mare: 3-7 august sau 10-14 august la Sala de dans ”Shall We Dance” (Bulevardul București nr. 25A, et. 3);
– Negrești-Oaș: 17-21 august la Sala de dans ”Shall We Dance” (Strada Victoriei nr. 85A);

CÂT VA ȚINE TABĂRA?
Cursurile se desfășoară pe parcursul a cinci zile, între orele 10:00 și 15:00, cu o pauză de masă numai bună de devorat pachețelul adus de acasă.

Detaliile sunt disponibile aici. Mai multe despre Artspot puteți descoperi aici.

Sursă informații și foto: Artspot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.