Centrul de echitație SunRai din Sighetu Marmației vă propune tabăra de echitație, mindfulness și școala naturii. Promisiunea este că fiecare zi de tabără va aduce ceva nou, scopul principal fiind acela de a ”împrieteni” copiii cu natura, cu caii și să prindă drag de activitățile în aer liber.

Cei de la SunRai (sat de vacanță, centru de echitație și parc de distracții) vin cu o propunere estivală: tabăra de echitație, mindfulness și școala naturii.

”Scopul taberei este învățarea călăriei la nivel de bază din perspectiva principiilor de echitație, cât și valorizând principii de leadership, dezvoltare personală, mindfulness, școala a naturii (forest school), deschidere spre comunicare nonverbală, obișnuința copilului de a lua decizii rapid/eficient, capacitatea de a înțelege atât animalul, cât și pe sine însuși în context larg într-un cadru perfect natural la SunRai”, spun organizatorii.

Echipa de coordonatori a taberei este formată din specialiști (psihopedagog, fiziokinetoterapeut, monitori/instructori de echitație, educatori, animatori pentru copii), la care se adaugă mentorii invitați pentru diversele workshop-uri. ”Programele taberelor sunt gândite astfel încât în fiecare zi să existe ceva nou de descoperit și învățat, dar în același timp avem timp și pentru relaxare și jocuri”, precizează cei de la SunRai.

Taberele sunt de zi pe o perioadă de cinci zile, de luni până vineri, cu intervalul orar 09:00-18:00. Perioade disponibile: 12-16 iulie, 19-23 iulie, 26-30 iulie.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: SunRai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.