În perioada 1-4 septembrie, Casa din Vale din Breb va găzdui tabăra de actorie ”Înapoi la rădăcini / Back to the roots”. Eveniment organizat în colaborare cu Dragoș Călin.

Dragoș Călin este actor al Teatrului Municipal Baia Mare. Și fondator al asociației Artspot. Asociație care se ocupă cu răspândirea fenomenului teatral prin cursuri, traininguri și workshopuri pentru oameni de toate vârstele. Ați ghicit, Dragoș Călin va fi unul din traineri. Alături de el va fi Pamela Iobaji. Actriță absolventă UNATC București. Cu apariții în producții ca “Las Fierbinți” sau ”Metronom” – film românesc premiat la Festivalul de Film de la Cannes 2022.

”Unul dintre primele lucruri ce le înveți când o iei pe drumul actoriei este că trebuie să cunoști pe tine. Să te înțelegi, să cauți să afli «de unde» ești așa cum ești, să afli ce ascunzi de tine și cum îți dorești. De fapt, să te construiești. Pentru tot acest drum, învățăm și aplicăm exerciții teatrale, ani la rândul, fiindcă mereu e ceva de descoperit, regăsit și reactualizat; exerciții pe care le putem duce mai departe, tuturor celor care sunt în căutări despre propria persoană!”, se arată în prezentarea taberei.

Workshopul se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 15 și 60 de ani. ”Familiilor, cuplurilor, prietenilor și celor ce vin singuri”, spun organizatorii. Data limită pentru înscrieri este 15 august.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Casa din Vale Breb

CITEȘTE ȘI:
Dezvoltare personală și gestionarea emoțiilor prin artă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.