Vineri, 13 decembrie, la Teatrul Municipal Baia Mare are loc premiera spectacolului ”Vis de iarnă – Concert de Crăciun”.

Un vis de iarnă în care veți regăsi cele mai îndrăgite colinde și cântece de iarnă, pe care generații de artiști le-au interpretat de-a lungul timpului. De această dată vor fi oferite de soliștii și instrumentiștii: Sonia Codorean, Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Călin Ionce, Petru Damșa, Vasile Pop, Grup Folk Clasic, Adrian Mureșan, Cipri Mateian și Adrian Bogdan. Andrei Petruș și Dorin Griguța aduc colinde arhaice culese din zona Lăpușului și zona de interferențe Lăpuș – Chioar. Paula Crișan abordează în manieră pop-opera cântece de iarnă. Colinde laice, necunoscute, ritualice, culese de la bătrânii din Gârdani și Fărcașa sunt propunerile lui Cătălin Dumitraș.

Invitat special al spectacolului este Mircea Rusu.

Prezentator: Diana Podăreanu. Conducere muzicală: Călin Ionce. Scenografia: Mihai Vălu. Sunet: Teodor Molnar. Lumini: Marin Codrea.

Spectacolul va începe la ora 19.00. Un bilet costă 15 lei și poate fi achiziționat de la carieria teatrului de marți până sâmbătă, între orele 12.00 -13.00, respectiv 18.00 -19.00, sau duminica, între 18.00 și 19.00. Rezervări se pot face la telefon 0736-216 437, după următorul program: luni – vineri 11.00 – 16.00, sâmbătă 12.00 – 13.00. Cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului trebuie ridicate rezervările. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări! (G.D.)

Sursă foto: http://teatrulbm.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.