Joi, 5 decembrie, începând cu ora 18:00, la Biserica Greco-catolică Sf. Anton de Padova din Baia Mare, va avea loc un concert caritabil de colinde susţinut de Corala ”Armonia”. Este  al treilea eveniment de strângere de fonduri pentru susţinerea proiectului „Suflet pentru Suflet” organizat de Rotary Club Baia Mare. Un proiect care vizează derularea unei noi campanii de conștientizare a importanţei prevenirii și a depistării precoce a cancerului prin screening mamar.

Prin fondurile strânse și cu sprijinul dr. Daniela Constantin-Pop, medic medicină generală cu competenţă în ultrasonografie, vor fi realizate cel puţin 50 de ecografii mamare, proiectul adresându-se persoanelor care nu au acces facil la acest gen de servicii medicale şi care nu cunosc importanţa screeningului mamar.

În prima campanie, derulată în aprilie, cu fondurile strânse în urma concertelor caritabile organizate de Rotary Club Baia Mare și cu ajutorul dr. Daniela Constantin-Pop, peste 70 de femei din medii defavorizate au beneficiat de screening mamar.

Pentru a susţine acest proiect, doritorii sunt invitaţi să contribuie cu donaţii direct la concert sau în contul Rotary Club Baia Mare, RO72 BACX 0000 0018 9789 2000 deschis la Unicredit Bank.

Sursă foto: Facebook / Rotary Club Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.