Invitata emisiunii „Reţelei de Idoli” de astăzi, de la TVR 2, emisiune realizată de Irina Păcurariu, este o legendă a muzicii ușoare românești. Este suficient să spui numele melodiei „Ani de liceu”, iar solista care a dat viață cântecului devenit coloana sonoră a filmului „Liceenii” va fi foarte ușor de recunoscut: Stela Enache.

Au trecut 37 de ani de la lansarea celebrului film românesc „Liceenii” și a coloanei sonore care s-a bucurat de un real succes la nivel național. Textul cântecului a fost scris de Sașa Georgescu și pus pe muzică de Florin Bogardo, iar Stela Enache și Florin Bogardo au interpretat melodia.

„Ani de liceu este despre cum erau elevii atunci. Noi căutam frumosul și moralul. Acum totul este pe dos. Cred că se cântă încă pentru că… până la urmă sunt cei mai frumoși ani, indiferent cum au fost făcuți. Perioada liceului este practic cea în care nu ai nicio problemă, visezi cai verzi pe pereți și ți se aduce totul pe tavă acasă. Părinții alergă ca să facă rost de bani, ca să o duci tu bine iar tu ce trebuia să faci… eventual să înveți și să fii în trend”, a spus, printre altele, Stela Enache.

Emisiunea o puteți vedea în această seară la ora 21.

Sursă informații și foto: TVR

CITEȘTE ȘI: Două zile de târg bun. ”Bun de Maramureș”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.