”Te iubesc, SMM” este un spectacol manifest antidrog, care a luat naștere în cadrul campaniei ”Generația fără droguri: elevii noștri, viitorul nostru”. ”S-a jucat cu ușile închise, în luna decembrie, pentru aproximativ o mie de elevi din Baia Mare”, menționează cei de la Artspot. De data aceasta, spectacolul va fi prezentat publicului larg. În 22 ianuarie, de la orele 16.30 și 19.00. La Teatrul de Păpuși din Baia Mare.

”Te iubesc, SMM” aduce în fața spectatorilor o poveste reală, despre ultimul an de consum al unui fost dependent de droguri. ”Construit într-o cheie în care să-i capteze și pe tineri, și pe părinți/profesori, spectacolul ne introduce în adevărata lume a unui consumator de droguri, în care vedem nu doar prin ce trece cel în cauză, ci și cum îi afectează și pe cei din jurul său. Cu sinceritate, puțin umor și emoție, spectacolul oferă o imagine reală, crudă și directă despre ce înseamnă drogul”, precizează sursa citată.

”Te iubesc, SMM” este jucat de Vali V. Popescu. Regia: Dragoș Călin. După un text de Dragoș Călin și Vali V. Popescu. ”Te iubesc, SMM”.

Spectacolul este recomandat, în special, tinerilor începând cu clasa a VIII-a, părinților și profesorilor, dar nu numai. Reprezentațiile se vor încheia cu prezența pe scenă a lui Răzvan Dan Dragu. Omul după a cărui poveste este construit ”Te iubesc, SMM”. Răzvan Dan Dragu va răspunde întrebărilor publicului.

Biletele se pot achiziționa online aici.

Sursă: Artspot Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Spectacolul ”TE IUBESC, SMM!” a avut primele reprezentații

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.