Mai multe instituții de cultură au anunțat azi că își suspendă activitatea cu publicul. De azi Galeria de Artă e închisă, Direcția Județeană pentru Cultură nu mai are activitate cu publicul până la finalul lunii, iar Teatrul Municipal a prelungit perioada fără spectacole.

Program cu publicul suspendat la Direcția Județeană pentru Cultură

Direcția Județeană pentru Cultură Maramureș (DJCMM) își suspendă până în 31 martie programul cu publicul. ”Documentațiile se pot depune online, trimițând email la adresa cultura.maramures@gmail.com, sau prin poștă pe adresa instituției (str. 1 Mai nr. 25 Baia Mare)”, se anunță în comunicatul DJCMM. Relații se pot obține la telefon 0262-212042.

De azi, Galeria de Artă UAP e închisă

”Ținând cont de situația globală generată de răspândirea Covid 19, am decis – din respect pentru dumneavostră – că cel mai responsabil lucru este să închidem Galeria de Artă, începând de azi, 16.03.2020”, anunță cei de la Galeria de Artă UAP Baia Mare pe contul oficial de Facebook, acolo unde sunt mai multe informații disponibile. Detalii puteți obține și la telefon 0746-888425.

Spectacolele la Teatrul Municipal, suspendate până în 31 martie

Anunțate inițial ca fiind suspendate până în 22 martie, spectacolele de la Teatrul Municipal Baia Mare rămân suspendate până în 31 martie. (G.D.)

Sursă foto: Facebook / Galeria de Arta UAP Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.