Sâmbătă, 19 iunie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși din Baia Mare la spectacolul ”Petrică și lupul”, în regia lui Iulian Bulancea, o misterioasă poveste imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev. Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă si umbre captivante vă invită la aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica. Durata: 60 de minute. Preț bilet: 7 lei.

Tot sâmbătă, de la ora 17.00, Teatrul Municipal Baia Mare prezintă spectacolul ”Dekaroom” (foto), regia artistică Andrei Dinu și Raul Hotcaș, care propune un traseu itinerant în 10 spații diferite din teatru, o altfel de zi a ușilor  deschise, în care publicul va descoperi locuri  misterioase  și  încărcate  de o nebănuită teatralitate, precum și actori în ipostaze inedite.

Accesul este limitat la un număr de 20 de spectatori/reprezentație, din cauza pandemiei, dar și datorită specificului spectacolului. Publicul este rugat să ajungă cu minim 20 de minute înainte de ora programării, pentru a fi instruit privind traseul ce urmează a fi parcurs. Durata: 120 de minute. Preț bilet: 20 de lei (redus 10 lei).

Sursa: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.