Sonia Codorean (Sursă: Facebook / Codorean Sonia)

”Și-astă noapte, n-o fost noapte”. Așa se numește nu doar spectacolul la care vă invită Sonia Codorean duminică, 19 noiembrie, de la ora 19.00. Dar acesta este și numele albumului pe care artista îl va lansa. Evenimente care marchează pentru Sonia Codorean 47 de ani pe scena băimăreană.

Duminică, 19 noiembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare are loc spectacolul muzical ”Și-astă noapte, n-o fost noapte”. Susținut de Sonia Codorean și invitații săi: Diana Topan, Teodora Stupar și Andrei Petruș. Prin acest spectacol, artista marchează 47 de ani pe scena băimăreană. Veți avea ocazia să (re)descoperiți cântece și doine românești pe cale de dispariție. Aranjament muzical și pian: Călin Ionce. Vioară: Florin Varga. De asemenea, Sonia Codorean va lansa albumul ”Și-astă noapte n-o fost noapte”, care conține opt cântece vechi românești. Din programul serii nu va lipsi o sesiune de autografe.

Spectacolul durează 80 de minute. Un bilet costă 20 de lei. Încasările obținute din vânzarea CD-urilor vor fi donate Asociației ”Fight for Animals”.

Alte detalii, aici.

Sursă informații: Teatrul Municipal Baia Mare. Sursă foto: Facebook / Codorean Sonia

”Cerul din inimi”, ediția 2022

CITEȘTE ȘI:
De Crăciun, Fundația Culturală Euroart propune ”Cerul din inimi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.