Asociația Ancestral, în parteneriat cu Muzeul Satului Maramureșean ”Mihai Dăncuș” din Sighetu Marmației, vă invită la Sinestezia Art-Event. Va fi muzică live, printre invitații la Sinestezia Art-Event figurând Ligia Hojda și formația CD Retro. Expoziție de pictură, sculptură și fotografie. De la degustare de vin, la prezentări de modă propuse de Lia Stan, Ileana Vassiliev și Liliana Corneștean. Prin contribuția WWF România, va fi proiectat un film documentar. Vor fi prezenți și cei de la Teatrul de amatori ”Alfa Magic” din Sighetu Marmației.

”Un eveniment îndrăzneț, care își dorește să ofere tuturor iubitorilor de artă oportunitatea de a-și activa toate cele cinci simțuri, de a se simți bine înconjurați de tot ceea ce iubesc mai mult: arte plastice, muzică, teatru, film, arta vinului și modă. Prin acest eveniment, dorim să evidențiem rolul artei în viețile fiecăreia dintre noi”, spun reprezentanții asociației.

Sinestezia Art-Event are loc în 11 august, de la ora 17.00. ”Mă bucur să mă întorc acasă, acolo unde am descoperit muzica și primele acorduri, voi cânta și eu câteva piese cu chitara, iar dacă sunteți prin Maramureș, Sighetu Marmației, și susțineți creativitatea, arta, haidați să ne întâlnim acolo, la Muzeul Satului”, scrie Ligia Hojda pe contul de socializare.

Pagina evenimentului, aici.

Sursă informații și foto: Asociația Ancestral

CITEȘTE ȘI:
18-20 august, mic festival rural în Breb

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.