O plimbare cu Mocănița pe Valea Vaserului, savurând culorile și aromele toamnei, poate fi oricând o alternativă de luat în calcul pentru timpul liber.

De la 1 septembrie, un bilet cu Mocănița costă 67 lei. Pentru studenți și pensionari o plimbare cu Mocănița costă 57 de lei, iar pentru elevi 45. Există și varianta achiziționării biletului Mocănița Special (include pachet de prânz), contra sumei de 111 lei/adult, 101 lei/student/pensionar, 77 lei/elev. Recomandarea celor de la Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus este să se achiziționeze biletele online.

Mocănița circulă zilnic, cu plecare de la ora 9.00, dar programul se adaptează în funcție de sezon. Un traseu cu Mocănița durează în jur de 6 ore (dus-întors). ”La km 21,6 al căii ferate forestiere, se găseşte staţia Paltin – destinaţia trenurilor cu abur regulate pentru turişti. Pe lângă posibilitatea de a servi un picnic din oferta de mâncare proaspăt pregătită, turiştii pot admira defileul de pe o platformă de observare situată în apropiere sau pot să facă o scurtă drumeţie până la galeriile din timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, informează cei de la Calea Ferată Forstieră Vișeu de Sus.

🚂 Mai multe informații despre călătoria cu Mocănița sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.