Connect-R este amfitrion în show-ul Cerbul de Aur #Generaţii, dedicat Festivalului Cerbul de Aur, un omagiu adus artiştilor români, ce va putea fi văzut la TVR 1 duminică, 13 septembrie, de la ora 21.00 – se arată într-un comunicat al televiziunii publice.

„Cerbul de Aur era în casa fiecărui român. Normal că mă uitam şi ţin minte că tata îl imita foarte des pe Ricky Dandel: Ladies and gentlemen…, cum prezenta el şi în română şi în engleză, era fabulos! Cred că şi eu, la rândul meu, îl imitam pe tata”, povesteşte Connect-R, unul dintre cei mai populari artişti români ai momentului.

Despre ce vom vedea în spectacolul de duminică seară la TVR 1, Connect-R a oferit câteva detalii: „Piesele alese pentru a fi cântate anul acesta vin dintr-o perioadă a muzicii româneşti în care compozitorii scriau muzică cu multă melodie, cu mult meaning, cu mult înţeles în text. Ceea ce este fantastic. Chiar analizam piesa Inimă, nu fi de piatră, este genial scrisă!”

Artistul recunoaşte că, dintre interpreţii care au scris file în istoria muzicii româneşti, cel mai aproape de suflet îi rămâne Dan Spătaru: „Nu doar că îmi place, mă şi identific foarte mult cu el ca personaj artistic. Se ştie foarte bine că cea mai bună voce a momentului, de atunci, era Aurelian Andreescu. Dar cel mai carismatic era Dan Spătaru. Aşa am simţit şi eu, nu m-am considerat niciodată cea mai tehnică voce din România, în schimb simt că am energie şi ştiu să atrag publicul, că am un fel de magnetism şi că sunt carismatic. Şi da, mă identific foarte mult cu Dan Spătaru”, spune Connect-R.

Festivalul Cerbul de Aur de anul acesta a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, însă spectacolul trebuie să continue. Pe 13 septembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, povestea continuă cu un show de televiziune. Cerbul de Aur 2020 #Generații va fi un spectacol cu totul unic, aşa cum promit artiştii care au participat, în ultimele zile de iulie, la filmările pentru proiect, la sediul Televiziunii Române, în condiţii de maximă siguranţă. Monica Anghel, Connect-R, Lidia Buble, Bella Santiago, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Raluka, Bodo, Andrei Tudor Band, Echoes, Claudia Andas, Roxen, DJ Project & Andia, Dora Gaitanovici sunt doar câţiva dintre artiştii pe care îi veţi putea vedea în ediţia specială.

Sursa:tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.