E vacanță și ești în Baia Mare? Asociația Yellow Shirts te invită la ”Cultural Nights”. Descoperă o țară nouă în fiecare seară – aceasta este propunerea.

De mâine începe o nouă serie de evenimente internaționale organizate de Asociația Yellow Shirts.

În perioada 13-21 iulie, voluntarii internaționali găzduiți de Asociația Yellow Shirts te așteaptă în grădina de la tabere (str. Culturii nr. 7A) la ”Cultural Nights”, o serie de diverse activități și jocuri interactive.

Primul eveniment este programat mâine și este dedicat Italiei. Miercuri destinația culturală este Pakistan. Urmează, joi, Kazakhstan și China. Evenimentul de luni, 19 iulie, este dedicat Insulelor Canare. Ucraina este vedeta serii de marți, 20 iulie, pentru ca miercuri, 21 iulie, protagoniste să fie jocurile internaționale. Toate activitățile încep la ora 20.00 și sunt realizate în limba engleză. Participarea este gratuită.

Această serie de activități este desfășurată de către Asociația Yellow Shirts în cadrul proiectului ”V4Volunteering”, cofinanțat de către Comisia Europeană prin programul Corpul European de Solidaritate.

Sursă informații și foto: Asociația Yellow Shirts

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.