Camera de Comerț și Industrie Maramureș vă invită să participați on-line, în 15 octombrie, între orele 16:30-19:00, la evenimentul “Noutăți legislative în domeniul gestiunii deșeurilor”, ce va fi susținut de experții Claudia Simion și Marcela Mateaș.

”Având în vedere complexitatea modificărilor legislative adoptate în domeniu, este indicat să analizați în detaliu consecințele pe care acestea le pot avea asupra activității dumneavoastră și să fiți informat în mod corect din surse autorizate”, precizează organizatorii.

Printre tematicile abordate se numără analiza principalelor noutăți legislative apărute în domeniu, precum și modificările aduse de OUG 74/2018, pentru modificarea și completarea Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor, a Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje și a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 196/2005 privind Fondul pentru mediu.

”Seminarul se va desfășura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată intervenția participanților şi discuțiile libere”, anunță reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

Evenimentul este organizat on-line pe platforma ZOOM, iar înscrierile se fac până în 12 octombrie, prin completarea talonului de participare.

Detalii găsiți aici.

Sursă informații și foto: Camera de Comerț și Industrie Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.