O seară de operă este găzduită de Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare. ”De-a lungul timpului, fără a ne abate de la direcțiile prioritare de funcţionare a instituţiei, muzeul nostru a organizat diferite evenimente cultural-artistice din categoria concertelor de muzică (clasică, folk sau colinde). Un atu în această privință îl reprezintă și acustica sălii, deosebit de apreciată de protagoniștii evenimentelor”, menționează reprezentanții Muzeului Județean de Mineralogie.

Prin urmare, sâmbătă, 8 iulie, de la ora 18.00, sunteți invitați la a treia ediție a concertului „Operă pentru maramureșeni”. Arii și duete din opere și operete, producții de musical, lieduri românești și internaționale se vor regăsi în cadrul evenimentului.

Participă: Anca Aluaș (mezzosoprană), Florin Sampelean (bas), Adriana Țidor (soprană) și Bianca Murariu (pianist acompaniator) din cadrul Operei Naționale Române din Cluj Napoca. Alături de aceștia va evolua Cristina Cozma (mezzosoprană), profesor de canto la Colegiul de Arte din Baia Mare. Amfitirion, Alina Mirela Andreicuț – profesor de educație muzicală la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Baia Mare.

Accesul este gratuit, dar se face în baza unei rezervări prealabile la telefon 0262 227517 sau la e-mail muzmin@rdsmail.ro.

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
O seară de operă la castel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.