Sâmbătă, 3 iunie, se dă startul proiectului ”Caleidoscop – Întâlniri creative cu tinerii din Țara Lăpușului”. Un proiect cultural lansat de Asociația Culturală Sub Stejar și ajuns în acest an la a doua ediție.

Accesul este permis de la ora 17.30. Sub deja celebrul stejar din Târgu Lăpuș vor fi amenajate un mic loc de joacă în aer liber, un colț cu povești pe plăci de vinil și o bibliotecă unde se poate lăsa o carte deja citită și lua, la schimb, două cărți numai bune de descoperit. În preajma stejarului va fi organizată și o expoziție cu lucrări realizate de artistul plastic Izabela Bacs-Balea din Sighetu Marmației. Prietenii sunt invitați să împletească împreună brățări din ațe colorate. Și musai o escală la Șura cu Bunătăți.

La 18.30 primul invitat ”Caleidoscop” din această vară va fi prezentat. Este vorba despre Georgiana Vișan, cea care – în perioada 4-10 iunie, va susține în perioada 4-10 iunie are loc atelierul de inițiere în acrobație aerială. La 19.00 începe ”Școala clovnilor”, spectacol de improvizație pe teme comice, interpretat de copiii Centrului de Creație START Târgu Lăpuș, modulul Teatru, coordonator Silvia Roman.

Accesul este gratuit, pe bază de rezervare.

🎈 Detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Caleidoscop

CITEȘTE ȘI:
Atelier de inițiere în acrobație aerială în Târgu Lăpuș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.