Timp de două zile, în 22 și 23 iulie, au loc Sărbătorile Coașului. Sâmbătă, pe Vârful Măgurii. Duminică, în curtea școlii. De la concurs de gătit guiaș la program artistic, de la ”Nunta de aur” la circuit Hard Enduro. De la atelier de ceramică, la un traseu cu obstacole.

Sâmbătă, pe Vârful Măgurii, va avea loc un concurs de gătit guiaș. Începe la 8.30 și se termină la 14.00. De la ora 9.00 se va derula un circuit Hard Enduro de 32 km, organizat de Asociația Club Moto Maramureș. La ora 14.00 se dă startul unor activități și concursuri pentru cei mici și nu numai, evenimente reunite sub titulatura ”Joaca de-a copilăria”. Inclusiv un traseu daco-spartan cu obstacole pus la cale de Asociația ”Energia mișcării” și un atelier de ceramică și modelaj coordonat de Nicolas Leș.

Duminică, pe scena din curtea școlii, are loc deschiderea oficială (ora 16.00), în cadrul căreia – printre altele – vor fi celebrate cuplurile care aniversează ”Nunta de aur”. Va urma un program artistic susținut de Corul ”Românașul” din Coaș; ansamblurile ”Mlădițe someșene” din Sălsig, ”Florile Chioarului” din Săcălășeni, ”Dorulețul” din Coaș, ”Tradiții maramureșene” din Baia Mare. Pe scenă vor urca și tineri soliști. Invitați: Ionuț Uivaroși, Andreea Novac și Marius Ciprian Pop.

CITEȘTE ȘI:
Două zile pline de voie bună | galerie foto

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.