”Miss Universitaria”, ”Albă ca Zăpada”, ”Familia Pop” și niște… ”Delfini” sunt reperele acestei săptămâni la Teatrul Municipal Baia Mare.

Azi, Miss Universitaria

Evenimentul ”Miss Universitaria” are loc în această seară, începând cu ora 18.00, Teatrul Municipal Baia Mare. Organizat de Liga Studenților “Pintea Viteazul” și Teatrul Municipal Baia Mare, spectacolul de frumusețe promitesă fie unul plin de eleganță și grație. Soliștii, instrumentiștii și corpul de balet de la Teatrul Municipal vor oferi momente surpriză pentru a transforma concursul de frumusețe într-un spectacol memorabil.

• Detalii, aici.

O dimineață de sâmbătă cu Albă ca Zăpada

Sâmbătă, 20 ianuarie, cu începere de la orele 10.00 și 11.30, cei mici sunt invitați la spectacolul ”Albă ca zăpada”, după Frații Grimm. În distribuție: Irina Oțoiu, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan. Spectacolul are loc la sala Teatrului de Păpuși. Durează 60 de minute.

• Detalii, aici.

Să cunoaștem familia Pop!

Tot sâmbătă, dar de la ora 19.00 și în sala mare a Teatrului Municipal, este programat spectacolul ”Familia Pop”. O creație colectivă, după un text de Mihai Nae. O comedie cu buclucuri. Multe. Și mari. În distribuție: Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi, Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear. Spectacolul durează 100 de minute.

• Detalii, aici.

Un spectacol cu stranietate acvatică

Duminică, 21 ianuarie, tot de la ora 19.00, publicul este invitat la ”Delfini”, regia Adina Lazăr. Spectacolul are o stranietate acvatică, deschizând o ușă tainică prin care pătrundem în lumea singulară a persoanelor neurodivergente, pentru care viața e dincolo de percepțiile obișnuite. În distribuție: Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alexandra Sabrina Vanci, Eduard Bîndiu/Andrei Dinu, Inna Andriuca și Sanda Savolszky. Spectacolul are loc în sala mare și durează 75 de minute.

• Detalii, aici.

Sursă: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Alexandru Andrieș, concert în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.