De-conectat

Se iau niște hituri (de ieri și de azi), se adaugă cinci personaje a căror putere vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, se plusează cu o poveste clasică savurată de copii de toate vârstele și se presară 120 de minute de comedie. Așa rezultă un cocktail de emoții pus la cale de Teatrul Municipal Baia Mare.

DE-CONECTAT într-o seară de miercuri

Săptămâna de teatru începe la Municipalul băimărean mâine, 5 aprilie, de la ora 19.00. Atunci când publicul este invitat la spectacolul DE-CONECTAT. Regia muzicală, Călin Ionce. ”Un concert care reunește hituri nemuritoare, de ieri și de azi, aduse într-o manieră cât mai acustică – de altfel foarte la modă, acum, în contemporaneitate. Muzicienii TMBM împreună cu artiști băimăreni, reuniți în formula AKUSTIKA BAND, vor face să răsune piese celebre diversificate stilistic ale unor personalități de renume mondial”, se arată în prezentarea propunerii secției Revistă. Spectacolul are loc în sala studio. Durează 80 de minute. Un bilet costă 20 lei (10 lei pentru elevi, studenți și pensionari).

O joi cu povestea a cinci femei

Joi, 6 aprilie, de la ora 19.00, se joacă spectacolul ”Emilia în timp de pace și război”, de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu. Povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor. Spectacolul are loc în sala mare, cu publicul pe scenă. Durează 90 de minute. Un bilet costă 20 lei (10 lei pentru elevi, studenți și pensionari).

”Albă ca Zăpada” e matinală

Dimineața de sâmbătă, 8 aprilie, este dedicată celor mai mici spectatori. Sunt programate două reprezentații ale spectacolului ”Albă ca Zăpada”, regia Kovacs Ildiko. De la orele 10.00 și 11.30. O prințesă nevoită să fugă de acasă, o mamă vitregă invidioasă, șapte pitici prietenoși și un prinț care apare la momentul potrivit. Spectacolul se joacă la Teatrul de Păpuși. Durează 60 de minute. Prețul unui bilet este 7 lei.

120 de minute de comedie

Vineri și sâmbătă, 7 și 8 aprilie, de la ora 19.00, revine la rampă comedia ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu. Un adevărat roller-coaster sentimental, alimentat de cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate. 120 de minute durează spectacolul, care se joacă în sala studio. Un bilet costă 20 lei (10 lei pentru elevi, studenți și pensionari).

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

Placebo

CITEȘTE ȘI:
Aprilie cu două premiere la Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.