Șase spectacole v-au pregătit pentru această săptămână cei de la Teatrul Municipal Baia Mare.

Săptămâna de teatru începe mâine, de la ora 19.00, când secția Revistă a Teatrului Municipal Baia Mare vă invită la spectacolul DINCOLO DE TIMP ȘI GENERAȚII (Dueluri amicale în duete muzicale). O serie de dialoguri muzicale și coregrafice, care aduc împreună artiști cu vârste și stiluri diferite, într-un remember al marilor momente și curente din muzica ultimelor decenii.

Pentru miercuri, 19 mai, de la ora 19.00, propunerea este o (re)întâlnire cu doamnele din spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu. Povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

Vineri, 21 mai, de la ora 19.00, revin pe scena Municipalului RINOCERII lui Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Vălu. ”Probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugène Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societății prin intermediul îndoctrinării și fanatismul doctrinar”, spune Iulian Bulancea despre ”Rinocerii”.

Diminețile de sâmbătă și duminică sunt dedicate celor mici. Prichindeii sunt pofitiți la întâlnire cu ALBĂ CA ZĂPADA, spectacol care se va juca la sediul Teatrului de Păpuși. O poveste pe care, să recunoaștem, o savurăm și noi, cei mai mari…

Spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, în regia artistică a lui Norbert Boda, aceasta este propunerea pentru sâmbătă seara, de la ora 19.00. Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare.

Duminică, 23 mai, de la ora 19.00, cei de la Municipal spun POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban. Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi.

Informații și rezervări, la telefoanele 0736-216437 (Dramă și Revistă) și 0730-270926 (secția Păpuși).

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare (credit foto Roland Strebeli)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.