”Familia Pop” (credit foto: Teodor Molnar)

E săptămâna veseliei la Teatrul Municipal Baia Mare. Trei comedii figurează pe agendă: „Floare de cactus”, „Familia Pop” și „Grasu’ Contrabasu’”. Porția de râs pentru cei mici este asigurată de „Isprăvile lui Păcală”.

Joi, 22 februarie, de la ora 19.00, în sala studio, se joacă spectacolul „Floare de cactus”, regia Daniel Vulcu. O comedie romantică semănând a roller-coaster teatral. În distribuție: Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Tamaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

Sâmbătă, 24 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, cei mici sunt invitați să descopere la Teatrul de Păpuși „Isprăvile lui Păcală”. Dramatizare după Petre Dulfu. Regia, Cornel Mititelu. O poveste animată şi muzicală plină de pilde şi învăţături. În distribuție: Alin Albu, Vlad Crișan, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Sonia Codorean, Carmen Bulancea.

Tot sâmbătă, dar de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal este programat spectacolul „Familia Pop”. O creație colectivă, după un text de Mihai Nae. O comedie cu buclucuri. În distribuție: Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi, Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.

Duminică, 25 februarie, de la ora 19.00, tot în sala mare, intră în scenă „Grasu’ Contrabasu’”. Comedie de Ion Sapdaru, în regia lui Radu Dinulescu. Erou principal, Pompiliu. 36 de ani, obez și necăsătorit. Cu mare poftă de mâncare și zero apetit de viață. În distribuție: Andrei Han, Claudia Revan, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Rodica Pașca.

Sursă: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Baia Mare | Trei psihoterapeuți vor susține ateliere în cadrul Săptămânii PSI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.