”Rinocerii”, de Eugène Ionesco

Teatrul Municipal Baia Mare începe februarie în forță, având în agenda acestei săptămâni patru spectacole.

Miercuri, 3 februarie, de la ora 19.00, sunteți invitați la ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri” de Lukas Bärfuss, regia artistică Tudor Dreve. ”Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora”, scrie Ana Liliana Ilea pe site-ul teatrului.
⏳ Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

”Rinocerii” lui Eugène Ionesco vă așteptă la Teatrul Municipal vineri, 5 februarie, de la ora 19.00. Un spectacol în regia lui Iulian Bulancea, scenografia – Mihai Vălu. ”«Rinocerii», probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugène Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societății prin intermediul îndoctrinării și fanatismul doctrinar”, spune Iulian Bulancea în prezentarea spectacolului.
⏳ Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși pentru a descoperi spectacolul ”Gulliver în țara păpușilor”, regia Eugen Câmpeanu. O experiență interactivă plină de antren.
⏳ Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Ce ziceți de puțină improvizație? Duminică, 7 februarie, de la ora 19.00, se joacă ”ImproJoker”, regia artistică Mihaela Sîrbu. Un spectacol care satisface nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă.
⏳ Durata: 75 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Informații și rezervări la telefoanele 0736-216437 (Dramă și Revistă) și 0730-270926 (secția Păpuși). Rezervările se pot face zilnic până vineri inclusiv, între orele 11.00 și 16.00, respectiv sâmbăta între 12.00 și 13.00.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.