”Isprăvile lui Păcală” este spectacolul programat sâmbătă, 27 iunie, de la ora 11.00, pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare.

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane. La secția Păpuși, grupurile pot fi format din maximum trei persoane.
Spectacolul durează 60 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 7 lei. Informații și rezervări: 0730-270926. Azi se pot face rezervări până la ora 16.00, iar mâine între 11.00 și 16.00. Program casa de bilete: 18.00-19.00.

”Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă”, informează reprezentanții Teatrului Municipal Baia Mare.

⛈ În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, spectacolul se reprogramează!

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.