Sâmbătă, 13 iunie, de la ora 11.00, secția de Păpuși a Teatrului Municipal Baia Mare vă invită la spectacolul pentru copii ”Albă ca zăpada”, care se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str Crișan nr. 8).

Spectacolul durează 60 minute (fără pauză), un bilet costă 7 lei.

Accesul la spectacol se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane: la secția Păpuși sunt permise grupuri de maximum trei persoane (cu un singur însoțitor). Informații și rezervări se pot face la telefon 0730-270926. Program casa de bilete: marți – duminică 18.00 – 19.00. Program rezervări telefonice: luni – vineri 11.00 – 16.00 , sâmbătă 12.00 – 13.00.

”Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!”, spun organizatorii.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.