”Romanța anonimilor” este spectacolul pe care vi-l propune Teatrul Ararat în 21 și 22 februarie, de la ora 20.00. O poveste de iubire care pornește de la versuri semnate de Ion Minulescu.

O poveste a cărei eroi sunt un el și o ea, o iubire cu suișuri și coborâșuri, cu pasiuni și cu trădări, cu euforii și dezamăgiri. ”El și ea pot fi oricare dintre noi, căci toți sperăm să ne împlinim în viață printr-o poveste de dragoste, să ne găsim perechea sortită, să fim fericiți, dăruind și primind iubire. Este povestea tuturor celor care ies din anonimat doar prin intermediul iubirii, devenind pentru cineva anume cea mai importantă persoană din univers”, se arată în prezentarea spectacolului.

“În oraşu-n care plouă de trei ori pe săptămână / Un bătrân şi o bătrână – / Două jucării stricate – / Merg ţinându-se de mână…” (Acuarelă, de Ion Minulescu) Urmând pilda poetului și ținând cont că se apropie Dragobetele, organizatorii spectacolului anunță că acele cupluri care vor sosi la teatru ținându-se de mână vor intra la comedia feerico-romantică „Romanța Anonimilor” plătind doar un singur bilet.

Din distribuție fac parte Wanda Farkas și Claudiu Pintican, celui din urmă aparținându-i și regia. (G.D.)

Sursă informații și foto: Teatrul Ararat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.