4Tune Quartet susține concertul ”Rock meets Classic”. Evenimentul va avea loc la Școala de Muzică și Arte Plastice Sighet, în 16 septembrie. În 2019, spectacolul 4Tune Quartet s-a ținut cu casa închisă.

Roxana Bârsan (vioara I), Corina Tofănel (vioara a II-a), Simona Gurău (violă) și Alexandra Enache (violoncel), colege de Filarmonică din Braşov, sunt unite și de dragostea pentru rock. Așa s-a născut 4Tune Quartet, un cvartet clasic care interpretează coveruri rock. Repertoriul acoperă cinci decenii de muzică şi mai multe genuri (pop-rock, rock alternative, rock progresiv, heavy metal).

Concertul de debut a avut loc în 2014. De atunci, 4Tune Quartet a susṭinut numeroase recitaluri atât în cluburi braşovene, cât şi la diverse festivaluri (“Dracula Film Fest”, “Strada dell’Arte”, “Rock’n Parc”, ”Piano Rocks” etc.). Cvartetul a avut pe scena Filarmonicii Braşov un recital cu muzică de film (2015) și unul pop-rock (2016). Doar câteva repere.

4Tune Quartet nu va concerta pentru prima dată în Sighetu Marmației. În 2019, reprezentația cvartetului a fost dată cu casa închisă, biletele fiind epuizate cu două săptămâni înainte de eveniment.

Rotary Club Sighet și bEvent sunt organizatorii concertului ”Rock meets Classic”. Evenimentul are loc de la ora 19.00. Prețul unui bilet: 40 lei. Biletele se pun în vânzare de mâine.

Pagina evenimentului, aici.

Sursă informații și foto: Dani Godja

CITEȘTE ȘI:
Festivalul ”Floare de colț”, la ediția a 10-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.