Ieri a avut loc deschiderea expoziției de bunuri de larg consum Rivulus Dominarum, a 28-a ediție. În cadrul expoziției se desfășoară și cea de a doua ediție a salonului “Republica Moldova prezintă”.

Expoziția “Republica Moldova prezintă” a fost organizată cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, valorificând și întărind astfel cooperarea dintre județul Maramureș și cele două raioane înfrățite, Strășeni și Hîncești, dar și colaborarea dintre reprezentanții mediului de afaceri din România și Republica Moldova.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean

CITEȘTE ȘI: Anuala Artelor 2022

2 COMENTARII

  1. Deosebiți !! Sunt un model de calitate și modestie in ce fac ! Poate ca și romanii ar trebui sa învețe de la ei ! Am cumpărat vin și vin spumant : atât calitatea , prezentarea și amabilitatea lor te face sa le fii client permanent ! Prețurile sunt mici la mărfuri care la noi le găsești de 3 ori prețul lor ! Cinste lor ; noi RO mai avem mult sa-i ajungem !

  2. In fiecare an de când ați venit la Baia Mare am trecut cu plăcere sa va fiu client ; mărturisesc ca v-am așteptat cu nerăbdare; și strugurii ce i -am cumpărat acum in 2022 au fost excepționali ! Doresc sa ne mai întâlnim și cu alte okazii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.